woensdag 12 september 2012

Klaar? Start..



Ben ik dat? 
Mijn haar lijkt wel zwart op die foto! 


Hallo, ik ben Femke (20) uit Lokeren en ik start dit jaar met mijn opleiding aan de Arteveldehogeschool in gent, de Bachelor in het kleuteronderwijs. EINDELIJK!!!
Ja, Ik droom al van deze opleiding sinds mijn 5de verzorging. Inderdaad ik kom uit het beroeps (en dan)
Ik heb al heel veel stage in de kleuterklas achter de rug, waar ik ook mijn hart verloor aan de kleuters en waar mijn droom begon. En NU hier sta ik dan met een diploma 7de specialisatiejaar Kinderzorg en klaar voor mijn hoger! Super spannend!


Wat is de bedoeling van mijn blog, ik ga proberen er zoveel mogelijk tips en informatie op te zetten over de opleiding en heel wat knutselideetjes op plaatsen,..


OPMERKING: Ik heb dyslexie en dysortografie. Dat heeft iets te maken met mijn lees en schrijftaal als er dus hier en daar foutjes schrijf staat sorry! Ik weet het als juf moet je perfect nederlands kunnen schrijven geen dt fouten maken. MAAR MAAR MAAR ik werk er aan! Ik doe nu al een jaartje terug logopedie om weer mee te zijn met mijn nederlands. Dus ik doe mijn best :)



Ik hoop dat jullie mijn blog leuk zullen vinden, ik maak hem vooral om binnen 3 jaar te kunnen terug kijken naar het begin van mijn studie! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten